Casıo Orglar Tanıtım(hepsi)

Re: Casıo Orglar Tanıtım(hepsi)

gönderen arifc tarih Çrş Tem 15, 2009 5:37 pm

ben de yeni başlayacam klavyeye..ud icram var,bu sıralar klavyeye merak saldım.Türk müziği(klasik,sanat,halk,popüler...) icra edebileceğim başlangıç için ideal bir klavyeye ihtiyacım var.acaba bu casio nun ctk5000 modeli(Türk ses ve ritimleri ile donatılmış) yamaha a300tr kadar iyi midir enstrüman sesleri ve ritimlerde?Çok kararsız kaldım bu konuda,a300tr modeli pahalı geliyo bana 900 lira.awo-56tr var,enstrüman sesleri bir harika..bir de bu casio....teknik özellikleri çok iyi fiyatına göre,ama sesini bilemiyoz tabii,demoları da yok,Türk müziğine dair.Saygılar...
arifc

gönderen filo tarih Çrş Tem 15, 2009 10:41 pm

Casıoları bilmiyorum ama a 1000 fena diil ben al derim .awo da hiç duymadığım bi marka hiç bir fikrim yok.Ud çalarken ritim olsun diye istiyosan bence çok pahalı bişey alma türk ritimleri olan ucuz bişey iş görür.tabi bu benim fikrim :)
filo

gönderen arifc tarih Prş Tem 16, 2009 11:04 pm

tşk ler yardımlarınız için..ud ile beraber çalmıyacam,yani ud ile yani müzikle ilgili olduğumu belirtmek istedim.Uyduruk sesler kesmez,klavyede yani:) güzel enstrüman sesi veren bir cihaz arıyom.awo-56tr de zaten marka bile değil.Almanya da Ayoub ... adlı bir müzisyenin,geliştirdiği ve hangi elektronik firmasına ürettirdiği meçhul bir cihaz.Ama sample sesleri enfess.Cihazın Türk versiyonunu da Ant müzik uyarladı yanılmıyorsam.Bir ara ülkemizde çok konuşulmuş fakat yıldızı çabuk sönmüş bir alet.Ayrıntı ve demolar için sitesini ziyaret edebilirsiniz..http://www.ayoub-music.de/
arifc

Önceki

Dön Casio

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 0 misafir