yamaha psr-4500 u kullanmak istiyorum

yamaha psr-4500 u kullanmak istiyorum

gönderen RaNGeRs tarih Pzt May 18, 2009 8:42 pm

Merhabalar Enes abi..Benim yaşım 18 ve amcamdan kalma yamaha psr-4500 org kullanıyorum ve daha bugün elime aldım..Müzikle iç içeyim enstürman çalamam ama sesimin güzel olduğu söylenir..ÖNcelikle böylesine güzel bi sitede müzikseverlere yardımcı olduğun için seni kutlarım..Klipli müziklerim var çeşitli video sitelerinde ama sesimin arkasında çalınan enstrumental müzik bir tab sitesinden indirilme ve Guitar Pro vb gibi programlarla süslenme..Tabi bu ses orjinali kadar tat vermiyor ve benim müzik alanında ilerlememi yeterince sağlayamıyor..Öncelikle yamaha psr-4500 orgu çalmayı öğrenip kendi müziklerimi yapıp söylemeyi hayal ediyorum..Umarım bu konuda bana yardımcı olursun ve sana minnettar kalırım..Sitede konuları ve derslerini takip edicem..Hayırlı günler
RaNGeRs

Re: yamaha psr-4500 u kullanmak istiyorum

gönderen enes tarih Sal May 19, 2009 5:18 pm

slm
madem kulagınız var tabıkı degerlendırın.Iyi bir muzik egitimi icin ilk olarak iyi bir solfej egitimi gerekli.bununla ilgili temel konulara sitemizden ulasabilirsiniz.Kendi kendinize yapacaginiz nota solfej kulak duyum calismalari vs.yardimi olacaktir.tabiiki bir ensruman calmak muziginize ve hatta hayatiniza cok sey katacaktir.ben san egitimi ne gelen arkadaslarada bir enstruman calmalarini tavsiye ediyorum.Bence sesi de gelistirecek en iyi sey enstrumanla calismak.Elden geldiigi kadar sitemizde ozellikle yeni baslayan arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum.sizede calisma lariniz da basarlar dilerim.kolay gelsin..
Özel org ve bağlama dersleri 0216 414 93 84 studioambiance kadıköy/İSTANBUL

enes
Mesaj Panosu Yöneticisi

Dön Yamaha

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 0 misafir